Monday, April 19, 2010

Dah Pagi Ni, BANGUN!!

Haisyh. Baru je bukak blog pepagi buta ni, ingat nak wat post yang paling pagila kan, rupanya bro Ben dah ptong dululah. Tengok kat blogroll, dia yang paling awal rupanya. Heee.

Satu entri di pagi hari sebelum gi kerja ni.

[1] BANGUN!!! BANGUN!!!

[2] Dah solat Subuh ke belum ni??

[3] Jangan lupa mandi sekali ye.

[4] Oh, nak jadi cergas?? Makanlah sarapan pagi.

[5] Yang ke sekolah, belajar elok2. Yang ke tempat kerja, buat kerja baik2.


Okeyh. Dah nak gerak ni. Sambil tu, sibuk skali nak download drama Korea, cite Personal Taste, yang ada Lee MinHo yang hensem tu, waktu pagi sebelum gi keje ni, sebab waktu nilah Internet cam laju best.

Chaw cin chaw!!

No comments: