Saturday, April 10, 2010

Ada Sesiapa Minat Fotografi Tak??

Sekarang ni, dah ramai punya kamera DSLR sendiri, termasuklah Anna, kawan F. F panggil dia, Cik A. Dia ni, baru je dapat DSLR sendiri, kalau tak silap, minggu lepas.

Jadi, F nak minta tolong dan bantuan, sesiapa yang mahir dalam hal fotografi, boleh tak cadangkan pada dia, laman-laman web apa yang dia perlu buka..tips apa yang dia perlu tahu dan segala macam hal lah yang berkaitan dengan fotografi dan DSLR.

Anna ni berbakat, cuma dia nakkan panduan dan tunjuk ajar sifu-sifu fotografi. Tolong yee..

Saja nak promo kawan sendiri. Sebab dia dah promo pasal F kat sini. Simple, tapi menarik.

5 comments:

sharaf said...

minat!!!!!huhuhu tp syg xde dslr sndiri..tpksa memnjam2 org huhuh..byk laman web..just tulis tips on dslr,ade byk link yg bergune nnt..tp the best teacher is urself..main2 dgn camera tu,apprture,shutter etc..

Sha Liyana said...

aku minat!! hehe. malangnye aku hanye pinjam dslr adik aku je. wuwu. salunye org g photography camp. kat situ lg byk d[pt info and senang fhm. sbb kalau nak harap online je susah sbb x de praktikal.

f is fikah said...

sharaf;
uhhu.lorh.bukan yg ko sndiri ek/?
xpe2.nnt kumpul duit dan beli, dan jgn lupe sponsor aku skali.
oh.anna shud see your comment.

sha;
uhhu.ade camp??
interesting.
itula.kalo on9,most probably susah nak paham kut.
caM kate sharaf, the best techer is urself.


NWAY PICS KORANG SGT CUN ok?!

a's said...

i've already read the comments.thank you all!

memang sekarang tengah explore sendiri plus ada sorang kawan willing to teach me for free. Mmg ikutkan hati nak pergi course,but what to do. course yang canon company sendiri organize semuanya buat luar dari tmpt i. mostly at Penang and KL.

but org ckp,dimana ada kemahuan di situ ada jalan.so,ganbatte!!

f is fikah said...

tau.tau.
course tu mcm sume kat kl kan??
takpe.
learn by yourself pun ok lagi.
well, kan experience is the best teacher??