Tuesday, March 30, 2010

YEAY!! untuk Buffered Earnings

Syukur sangat yang tak terhingga, sebab walaupun F aktif tak aktif dengan berblog macam dulu, tapi Nuffnang sangat murah hati nak bagi buffered earnings untuk F. Terima kasih, wahai Nuffnang!!! Sayang Nuffnang!!!



Jadi, pesanan buat kawan-kawan yang punya blog, janganlah segan-segan atau malu-malu meow nak sertai Nuffnang ni. Memang sangatlah berbaloi!!

Di samping dapat menjana pendapatan, anda pada masa yang sama berpeluang untuk menyertai pelbagai program yang best-best, dapat tiket wayang percuma untuk tayangan perdana dan macam-macamlah lagi!!

3 comments:

LuVidA^^ said...

buffered earning tu cmne ek...kite baru ag la wt nuffnang ni...xtau sgt

Amieynna Amin said...

wah2..
congrates2..
bestnye dpt buffered byk2...

f is fikah said...

luvida:
F susah nak jelaskan secara detailed kat sini.
ape kate luvida rujuk nuffnang??
takpun blogger2 yang lagi senior??

Amieynna Amin:
hehe.
tapi WAJIB hapdet selalu la kalo nak menten dapat buffered.