Wednesday, February 3, 2010

Nak Kahwin!!

Oops, bukan F, tapi akak blogger sorang ni. Kamceng lepas entri crush F [tak pasal-pasal naek nama si crush F ni]. Nak pergi sangat-sangat, tapi tarikh berkenaan jatuh dalam minggu finals. Tak ke haru namanya tu?? Memang tengah cuti CNY, tapi F kat PJ, tak sempat rasanya nak ulang-alik. Satu lagi, takut penat. Lagi pun, mama dah sound hari tu, jangan gatal nak balik rumah tengah-tengah exam ni, sebab memang sure punya tak study kat rumah tu mengadap KBS World je 24 jam.

 

Barakallahu ya ukhti~~
Fikah happy sangat untuk akak. Tak kisahlah kalau ada orang nak mengata kahwin awal sangat ke apa, pedulikan aje. Jodoh dah sampai dan dah diizinkan oleh ALLAH S.W.T. untuk akak disatukan dengan inche Zuhdi. Walaupun perkenalan kita singkat aje, terasa macam Fikah ni ada kakak je. *sob3*

Dengan ini, terimalah Barakallahu lakuma - Maher Zain.



Kredit : engineermassry @ YouTube.com

Semoga bahagia sehingga ke akhir hayat.

1 comment:

cik zatil said...

dear dik fikah..

akak sgt terharu membaca
entri ini dear..
u pon i dah anggap mcm
adik i taw..

ada ape2 jgn shy shy cat
nak share ok..hehehe
i'm willing to be there
for you..

dear emel me ur address
boleh? nak jmput ur
fam boleh?

mail here ok..

cikzatil@gmail.com ;)