Friday, February 5, 2010

Hari ni hari sedih ke??

Sangat sedih~~


Sedih sebab dapat markah tak berapa nak banyak 
untuk EAP term paper.


Sedih sebab tak dapat penuhi target diri sendiri.



Sedih sebab jawab kuiz Kimia dengan teruk.




Sedih sebab dah tak jumpa kawan-kawan sekelas lagi.


Sedih sebab tak dapat nak keluar minggu ni.



Sedih sebab tak dapat nak makan pretzel Auntie Anne.


Sedih sebab lagi 17 hari kena tinggalkan CFS. 
Lebih tepat, tinggalkan kota yang banyak malls ni.


Sedih sebab rasa sangat isolated and alienated.


Sedih sebab dah tak dapat ke Berjaya Times Square 
untuk usha-usha Korean stuffs.


Sedih sebab nak tinggalkan roomie 
dan tak tahu nak biar dia duduk ngan sape next semester.


Sedih sebab mungkin dah tak dapat jumpa 
ngan kawan-kawan macam biasa-biasa.


Dan sedih sebab macam-macam dah berlaku hari ni, 
dan F tak boleh nak rasa positif. 
Siyes, rasa D-O-W-N gila.

Kredit : Imej-imej dari Google
[kecuali pic F dan roomie]

4 comments:

Aidi-Safuan said...

alahai..penuh dengan kesedihan la plak. takper2..sok konfem penuh dengan keceriaan plak!

Anonymous said...

jgn ar sedey2 F... setiap pertemuan mesti ada perpisahan.. pasal results tu jgn r down sgt. buat elok2 final ni.. insya-allah

Anonymous said...

jgn ar sedey2 F... setiap pertemuan mesti ada perpisahan.. pasal results tu jgn r down sgt. buat elok2 final ni.. insya-allah

f is fikah said...

Aidi-Safuan:
hehe.
dah penuh dengan keceriaan!!

anonymous:
thanx for encouraging.
tapi sapekah gerangan dirimu??