Tuesday, February 23, 2010

Perlu ke kita berpisah

Walaupun hati rasa sayu, tapi F tetap dapat gagah hari ni. Satu, sebab Abah dah selamat sampai KL tadi. Semata-mata untuk teman F balik Kelantan. Dua, sebab tak sangka betul dapat kawan-kawan sengal.

Siang tadi, keluar. Pergi Berjaya Times Square. Ramai. Dengan Zaty, Wa, Ayien, Hazy, J, Hanae, Watif, dan Tijul. Sengal. Memang kawan-kawan F sengal. Dan kecoh. Lepas ni, F akan sunyi balik. Sebab dorang semua dah nak balik siang nanti. F balik lusa. *diam*

Harunya rasa. Sebak sangat kat dalam hati ni. Ingatkan kesengalan dah berakhir, tapi dorang datang lagi bilik. Buat-buat riuh tak ingat dunia. Layan cite. Tengok cite Hindustan lak tu. Yang tajuk dia ada Hadippa macam tuh. Tuh tak masuk lagi bahagian jeritan Watif yang high-pitched gila masa tengok cite Merlin sebelum tu. Apa-apa pun, F bahagia.

Pukul 3 lebih tadi, baru masing-masing gerak ke bilik dorang. Watif sempat minta maaf dengan F dan Zaty. Haru lagi kat situ. Nasib baik tak tangkap leleh je kat situ. 

Hakikat, kami akan berpisah buat sementara. Panjang jodoh diizinkan Allah, jumpalah lagi kami semua ni.

Hey, girls!! I could never express any words to describe the friendship we had built since about 2 years ago. I'm all clueless. Thanks!! I owe you girls so many things. And again thanks, for completing some missing pieces of my jigsaw-puzzled life. 

~I heart U~

Monday, February 22, 2010

Saya Sakit


Atas tu, tipu je. Mustahil saya akan sayang awak. Sangat M-U-S-T-A-H-I-L.

Dah lama saya pendam perasaan saya ni. Saya tahan je selama ni. Sebab saya cuba tak nak sakitkan sesiapa. Tapi, sejak dua menjak ni, awak buat saya rasa rimas sangat-sangat. Saya dah tak boleh simpan lama-lama rasa sakit saya ni. Kena luahkan jugak setelah sekian lama.

Awak buat bodoh je. Saya rasa makin sakit hati dan nak marah memanjang disebabkan awak. Nasib baik tak rasa nak menangis sangat. Cuma lepaskan perasaan geram dan amarah saya dengan hentak-hentak kaki dalam bilik. Serius, saya rimas dan bengang pada masa yang sama.

Masa awak susah, awak cari saya. Macam tulah awak. Cari saya bila perlu je. Saya hanya sandaran je kan? Tapi, awak makin menjadi-jadi pulak kebelakangan ni. Asyik cari saya, dengan niat nak buat saya putus fius kan. Saya cuba sabar. Sebab saya tak tahu nak cari solusi apa nak selesaikan semua ni.

Awak, udah-udahlah tu. Rabu ni, saya dah nak pulang ke kampung halaman saya. Awak, saya tak tahulah pulak ke mana hala tuju awak. Pandai-pandailah awak nak hidup. Asalkan awak dan semestinya, saya, bahagia dengan hidup masing-masing.

Tak de gunanya saya nak marah-marah atau nak bengang-bengang lagi. Kita akan semakin jauh. Saya akan jumpa orang lain. Dan awak pun sama. Selamat menempuhi hidup sendiri.


Ikhlas,

F yang selalu menjadi mangsa lapar darah sang NYAMUK.

Kredit:
Imej dari PakCik Google.

Thursday, February 18, 2010

생일 축하합니다, 창민 시

 credit goes as tagged

Happy 22nd birthday, Changmin-ah!!
Wishing all the very best in everything you do.
Live a long life.
And stay the same.

Saranghae~~



p/s: sorry, can't afford to write more. out of idea. plus, gonna have an exam this morning.

Wednesday, February 17, 2010

Life is Hard..

 

Life is hard, YES, I couldn't agree less. But how hard ours are, to be compared with others', haa?? 

Di sesetengah tempat, di mana orang bertumbuk sakan kerana setitik air dan secebis roti, kita dengan selamba komplen makanan tak sedap dan akhirnya, terbuang saja dalam tong sampah. Tahu membazir je.

Ada orang terpaksa tidur atas tanah, paling elok pun lapik kotak, tapi, kita masih nak komplen, tilam keras la, bantak tak empuk la.

Itu contoh. Apa yang F pernah buat. Saja nak sedarkan diri ni balik, bahawa, di sebalik setiap kesusahan yang kita alami, orang lain punya kesusahan 100 kali ganda lagi teruk. 

Hidup, kalau rasa susah, cuba pandang dari satu sudut lain. Alahai, benda ni semua orang tahu, dan semua boleh buat, yang pakar-pakar motivasi selalu bagi contoh air dalam gelas. Kamu nampak separuh penuh ke, separuh kosong?? Tak payah nak ajar dah ni.

 

Pandangan kita tentang hidup itu sendiri yang akan bawa kita ke hala tuju sendiri. F tak layak cakap lebih-lebih, nanti ada pulak yang sound, "Alah, ko tu pun sama je. Cakap orang, tapi diri sendiri tak sedar-sedar."

Ah, tak payahlah nak fikir sangat orang nak cakap apa. Tapi, kena ingat, apa yang orang bagi tau tu, ada yang betuknya. Penting jugak bagi kita untuk dengar dan terima apa orang nak bagi tau kat kita. Kalau tak, kita akan asyik nampak diri kita je yang betul, kita je yang sempurna segala.



Ni nak gaduh-gaduh pulak, apa hal?? Hidup ni singkat. Mat Salleh sebelah rumah cakap, "Life is short, live it to the fullest". Tapi bukan maksudnya nak kena joli pagi petang siang malam. Kat situ, kita boleh ambil kesedaran, untuk hargai hidup kita ni, dan paling penting hargai orang-orang sekeliling kita. Kita tak tahu kalau 1 saat lepas ni, nyawa kita dah nak kena ambil. Kena lagi fikir, cukup tak amalan-amalan kita nak buat bekal gi alam barzakh sana tu?? 

F akui, F selalu cari gaduh dengan orang. F asyik rasa, F je yang betul. Tapi, dah lepas gaduh tu, baru kalut nak pandang dari perspektif orang yang digaduhkan. Lepas tu, asyik rasa bersalah je memanjang. Padanlah muka, dah pandai sangat cari gaduh, tahu pulak nak rasa guilty ni.

Itu je untuk buat masa sekarang. Konon nak scheduled kan entri pasal birthday Min esok tu, last-last, rasa nak buat entri panjang pulak. Gian la ni.

Dan buat seorang teman blogger dan juga pelajar kat tempat F belajar ni, Inche T, F rasa tak perlulah sampai nak delete blog. Keep on blogging, bro!! Biarlah orang nak kutuk-kutuk ke ape. Normal la tu, orang jeles tak habis ngan kamu. Miahaha. Dan, udah-udahlah gaduh tu. Cepat baik-baik balik, ye. Mat Salleh selalu pesan kat F, "Nobody's perfect!!" and so are you. Tolonglah, jangan kecewakan orang yang follow blog kamu, dan juga mereka yang baca blog kamu senyap-senyap, tak tinggal jejak. Ok??

Peace to the world!!

 

Images credit: 
GoogleImages
and as tagged.

Saturday, February 6, 2010

U-Kiss is Super-Kissed!!



Credit : mojjeu @ YouTube.com

Got a chance to watch U-Kiss' performance of their new hit song, Bingeul Bingeul in Music Bank yesterday. Ow-ho!! It was FANTASTIC!! But, like I mentioned in my previous entry regarding their new song, it's influenced by Man Man Ha Ni. Anyhow, the dance was superbly HOT. It really made me wanting to dance round and round like them. This song is from their Only One full-lengthy album.

 
Gyaa~~


Speaking on the song, I read some comments at YouTube that their new members unfortunately didn't get any lines. I, myself, was a little bit disappointed but I thought it is normal for a new group, with many members to get one or two lines, or none at all. Even Nickhun of 2PM started with few lines, still the group reached stardom, and later on, did Nickhun get more lines. No worries, fans. I believe they will have theirs sooner or later.

Too bad for me, that I only know DongHo [who also gets 1 to 2 lines only] and SS501 Hyung Joon's lil bro, who I don't know his name yet namely Kim KiBum. Only recongnized from the resemblance that he had from his big brother, since he had the same hairstyle as Hyung Joon [or known as Baby] had in the U R Man music video and performances. And  the rapper [who I don't know his name, too] resembles Taecyeon a little bit. Maybe I am exaggerating. But you may compare by yourself by watching the video above.

And I read about the here in Wikipedia.

You may download their songs here. [Please support them by buying their album. It's OUT since 3rd of February 2010]. It's 100++ MB, y'all!!


Watch the MVs!!

Version 1

Version 2

Ammar, Oh Ammar!!

Ramai yang dah tahu kisah adik Ammar ni kan. Jadi, F rasa tak payah nak cerita panjang-panjang dah kot. Boleh baca dekat Nuffnang Charity Project - Baby Ammar. Tak pun, rajin-rajinkanlah menjenguk dekat blog ibu Ammar juga.


 

   
  
 Gambar-gambar dari


Apa yang anda boleh buat:


[1] Untuk Nuffnangers, anda boleh buat Charity Ads. Macam mana??

Sila masuk ke laman web Nuffnang. Klik ikon Blog Manager > Rujuk Ads Preferences > Choose Show Charity Ads. 'The ads preferences has been successfully updated' klik [ok].

Ingin diingatkan, anda takkan dapat pendapatan buat sementara waktu, sebab tiada duit akan dimasukkan ke akaun anda. TAPI, ini caranya kita dapat bantu Ammar. TOLONGLAH!! Dah nak operate pada 22 Feb. 2010 ni dah. Meh kita bantu setakat yang termampu.

Untuk orang macam F dan roomie, ini je kami dapat bantu. 


[2] Yang berkemampuan, dah kerja tetap atau sampingan, ada duit lebih sikit tuh, boleh la bank-in duit ke akaun Maybank ibu Ammar. Azmaniza Mohamad Kamal – 514093114912 (Maybank) 


[3] Paling-paling tidak pun, buat entri pasal Ammar comel ni. Manalah tahu, dengan izin Allah, ada rezeki, syarikat atau persatuan yang baik hati, boleh sumbangkan sedikit keperluan untuk Ammar. Boleh juga buat entri nak kuatkan semangat keluarga Ammar ni. 


[4] Anda juga digalakkan menjenguk blog ibu Ammar. Boleh tahu keadaan Ammar dari semasa ke semasa. Takpun, boleh nak bantu ibunya supaya lebih sabar dan tabah. Jangan nak menghentam pulak. Kata itu ini la. Boleh baca sendiri kat blog ibu Ammar .

Sekian~~

Friday, February 5, 2010

Hari ni hari sedih ke??

Sangat sedih~~


Sedih sebab dapat markah tak berapa nak banyak 
untuk EAP term paper.


Sedih sebab tak dapat penuhi target diri sendiri.



Sedih sebab jawab kuiz Kimia dengan teruk.




Sedih sebab dah tak jumpa kawan-kawan sekelas lagi.


Sedih sebab tak dapat nak keluar minggu ni.



Sedih sebab tak dapat nak makan pretzel Auntie Anne.


Sedih sebab lagi 17 hari kena tinggalkan CFS. 
Lebih tepat, tinggalkan kota yang banyak malls ni.


Sedih sebab rasa sangat isolated and alienated.


Sedih sebab dah tak dapat ke Berjaya Times Square 
untuk usha-usha Korean stuffs.


Sedih sebab nak tinggalkan roomie 
dan tak tahu nak biar dia duduk ngan sape next semester.


Sedih sebab mungkin dah tak dapat jumpa 
ngan kawan-kawan macam biasa-biasa.


Dan sedih sebab macam-macam dah berlaku hari ni, 
dan F tak boleh nak rasa positif. 
Siyes, rasa D-O-W-N gila.

Kredit : Imej-imej dari Google
[kecuali pic F dan roomie]

Thursday, February 4, 2010

How to download and install fonts into your computer?

I bet most of you, especially those who get along well with graphics, know this. Still, I'm going to share some ways of downloading and installing fonts into your computer. Well, for a beginner like me, it might help a little bit.

[1] Visit the website. I'm currently using the fonts from 1001fonts.com.



[2] You may check out the "How do I install the downloaded fonts on my computer" at the FAQ section, but I don't find it much helpful.



[3] Choose any font you are fond of, from the right sidebars. which are already categorised. Click "Win True Type".



[4] A pop-up window will appear. You may choose Open With WinRAR. Click "Ok".



[5] The font will be downloaded into your computer. Then, the WinRAR pop-up will show up. Choose the one with "True Type File" only. Click the icon "Extract to".



[6] Choose any file that you want the font to be located temporarily. I choose it to be at D: .



[7] Open the "Control Panel". Click at the "Fonts".



[8] A new window will appear with lots of fonts that are already in the system. Right-click, and click at "Install new fonts".




[9] Another pop-up will be on your screen. Find the file that contains your downloaded font and click.



[10] Click "Install". My system requires the admin to approve this process to continue. If the admin thingy appears, just click "Continue". Then, it's DONE!!




The font will be automatically inserted into Microsoft Words, Photoscape and Adobe Photoshop. Do enjoy playing with your new, funky fonts!! Hope this helps!!

RANDOM #1

[1] This week's kind of realxing a bit, since my Physics' lecturer is somewhere in a conference through the whole week. Therefore, my classes for Tuesday until Thursday are only two hours per day, except for Monday [no classes at all] and Friday [gonna be 3 hours].

[2] Still, got 2 quizzes, all on Friday; Chemistry 3 in the morning, and Physics 2 in the evening. The last quizzes for the semester.

[3] EAP is supposed to have 3 credit hours, but, there were some of my friends said it's 0 since it's stated in the CRS [course registration slip]. And I don't know I should rejoice or not over the 0 thingy.

[4] The EAP term paper marks should be out by this Friday. I am freaking nervous because I didn't think I put too much effort on it and it's the product of my last-minute work. No kudos for me, I guess.

[5] My friends stressed to me that I could stay in Pharmacy course in the main campus.

[6] Abah's going to pick me up by the end of this semester, alone [he didn't want to bring my mama as Adik's going to have some kind of term exams]. It has been planned before, and I'm glad that he's actually coming by 22nd, and we're only going back by 24th, which means I have extra days to be here in PJ before I actually have to leave my heart here. Ow-ho~~

[7] Abang Yie got the offer to work with the Finance Ministry, and the interview would be held soon. I wish all the very best to him. Oh, he's somewhat a software engineer, if I were not mistaken.

[8] In less than 24 hours, I had downloaded AVIRA antivirus from the FileHippo, two times already, but both failed. Haisyh~~

[9] I couldn't wait to download U-Kiss' Only One full album this evening, only to find out that iHoneyJoo had yet to publish the download link. However, when I connected to the Internet at midnight just now, it was there, but the size's kinda large, exceeding 100MB. Therefore, I have to postpone that until I get home, where the Internet connection is better and more stable.

[10] I think, spyware or malware has been attacking since this morning. With no antivirus, I believe, more troubles await me in the upcoming weeks.

[11] I, coincidentally, found a Facebook profile page of Min's lookalike. He's a Malay guy, and at a glance, I could say he did resemble Min. But of course, Min is waay good-looking. [Hey, why am I talking about him again here?? Oh, it's called the over-obsession of a fangirl]

[12] The sound of heavy raindrops this evening, was somehow calming and soothing my heart, mind and soul. I miss running around, in the rain. I wish to stand in the rain, open my arms widely with my face is facing upwards, feeling every drop of the rain. Ahh~~

[13] Wawa unnie got herself the 1:59PM album of 2PM months ago, and it's already reached her hands. I'm seriously dying of envy and jealousy at her. Oh, unnie~~

[14] I am now craving for Auntie Anne's pretzels and Sisters' Crispy Popiah. Oh, and Oreo McFlurry, too!!

Wednesday, February 3, 2010

U-Kiss - 빙글 빙글 Bingeul Bingeul [Round and Round]

This is the latest track of U-Kiss, Round and Round. The music video is yet to be aired, so you're going to listen to the song only, I guess, for the time being.

 

Credit : kaboomzable @ YouTube.com

The tune is catchy. I noticed that the style is almost the same to Man Man Ha Ni. It's just the beats are 'softer' than Man Man Ha Ni. Can't seem to believe it, why don't you try listen by yourself and compare?? 




Credit : crazycutegirl @ YouTube.com
What do you say?? Still, for me, the song is somewhat easy-listening and the one that would get my body shakes around. 

Who are U-Kiss members?? Well, I'm yet to recognize each of them, well, there are 7 of them, so it may take some time to remember their faces. Even TVXQ, for me, it took a while, a month actually, to differentiate each face of Jaejoong, Junsu, Changmin, Yunho and Yoochun. Hahahaha.

Enjoy listening!!

Without You is another song by U-Kiss, released on 27th January 2010, but I am yet to listen to that. Later ok??

Nak Kahwin!!

Oops, bukan F, tapi akak blogger sorang ni. Kamceng lepas entri crush F [tak pasal-pasal naek nama si crush F ni]. Nak pergi sangat-sangat, tapi tarikh berkenaan jatuh dalam minggu finals. Tak ke haru namanya tu?? Memang tengah cuti CNY, tapi F kat PJ, tak sempat rasanya nak ulang-alik. Satu lagi, takut penat. Lagi pun, mama dah sound hari tu, jangan gatal nak balik rumah tengah-tengah exam ni, sebab memang sure punya tak study kat rumah tu mengadap KBS World je 24 jam.

 

Barakallahu ya ukhti~~
Fikah happy sangat untuk akak. Tak kisahlah kalau ada orang nak mengata kahwin awal sangat ke apa, pedulikan aje. Jodoh dah sampai dan dah diizinkan oleh ALLAH S.W.T. untuk akak disatukan dengan inche Zuhdi. Walaupun perkenalan kita singkat aje, terasa macam Fikah ni ada kakak je. *sob3*

Dengan ini, terimalah Barakallahu lakuma - Maher Zain.



Kredit : engineermassry @ YouTube.com

Semoga bahagia sehingga ke akhir hayat.

Kawan-Kawan Saya

Soalan : Berikan definisi kawan.

Jawapan:

1. Kawan : empunya diri pakai cermin mata, tapi sempat berpesan kepada diri ini, jaga mata elok-elok sebab tak mahu diri ini kena pakai spek jugak.

2. Kawan : sanggup bagi guna ubat gigi Colgate Total yang kaler biru, sebab tahu ubat gigi Darlie diri ini dah dipaw oleh manusia yang tak bertanggungjawab.

3. Kawan : sanggup teman pergi toilet waktu kelas bahasa Arab sementara tunggu ustaz datang, nak paksa rela diri ini menangis [sebab dok asyik tahan air mata], lepas dapat tahu crush diri ini asyik telefon kawan high school diri ini, hampir setiap malam.

4. Kawan : yang sama-sama sesat dekat Kota Raya, Central Market, Times Square hatta Mid Valley sekalipun,tapi tetap maintain kool.

5. Kawan : buat birthday bash pada malam hari lahir diri ini dengan cara yang paling simple; makan megi Ruski sambil gelak-gelak main pemberita berkepala enam.

6. Kawan : boleh ikut diri ini ke hadapan warga ZC secara spontan, dan jadi minah-minah lawak, main pemberita berkepala tiga, dengan tajuk "Kerbau Lumpuh Termakan Cendol'.

7. Kawan : sedia pinjamkan duit untuk diri ini waktu elaun tak reti-reti nak masuk dalam akaun.

8. Kawan : buat sengal susun lilin-lilin atas meja waktu dinner hisbah, jadi bentuk LOVE, dan bergambar sakan.

9. Kawan : susah senang bersama-sama memalukan diri atas stage dewan AMF sambil baca teka-teki.

10. Kawan : jadi orang tengah untuk mendamaikan perang menyejukkan yang panas.


BERSAMBUNG~~

Tuesday, February 2, 2010

F Sayang Mak Cik Cleaner, Anda??

Sejak dua menjak ni, asyik emo je kerjanya. F lah, sape lagi. Terbaca ini pada Jumaat lepas,



tapi F buat bodo je. Tak pe, fikir F. Makcik kat area F tak kena punya. 

Tapi nak dijadikan cerita, kelmarin, rasa tak sedap hati je. Bangun-bangun je tidur, tengok sampah macam tak dikutip lagi. Tak pe lah, makcik datang lambat kot. Padahal, kebiasaannya, sebelum pukul 7 pagi, makcik-makcik Indon kesayangan F memang dah ada.



Rupanya, bukan khabar angin atau cerita yang dibuat-buat. Benar, arahan untuk memberhentikan makcik-makcik itu, memang betul. Sebabnya, waktu pukul 11 lebih, lepas balik dari kelas makmal yang dibatalkan, tengok-tengok, makcik lain yang tengah menyapu depan bilik. Maknanya, gerak hati F tepat, makcik-makcik Indon dah pergi, tak beritahu apa-apa pun dekat kami. Sedihnya~~

Agaknya, majikan dorang tak tahu kot, hubungan kami, bukan sekadar penghuni asrama dengan makcik tukang cuci, kebanyakan daripada kami, had developed special relationship. Macam ibu dengan anak, macam nenek dengan cucu. Walaupun F tak serapat seperti Afzan dengan makcik area dia, tapi, kami ok antara satu sama lain.

Patutlah, lebih kurang sebulan lepas, makcik-makcik asyik berehat kat kawasan TV waktu tengah hari. Pelik jugak, sebab setahu F, makcik-makcik ni, ada bilik khas untuk rehat. Bila tengok dorang tidur kat situ, rasa sayu hati. Sebab tak boleh nak bayangkan perasaan seorang anak dapat tahu, emaknya tidur macam dekat kawasan setinggan je.



Selalunya, bila bangun pagi-pagi, makcik-makcik ada je nak tegur. Dengan muka semamai dan rambut berserabainya, makcik-makcik tak delah nak kutuk-kutuk, buruk ke tidak rupa F ni. Muahaha. Kantoi di situ.

Alhamdulillah, sepanjang duduk kat sini, rasanya tak delah secara sengaja menyusahkan makcik. Kalau secara tak sengajanya, adalah jugak kot. Macam, waktu nak mandi je, mesti bertembung dengan makcik yang tengah nak cuci bilik air. Maaf ye makcik~~



Tapi tak seteruk waktu F duduk ground floor dulu. Kucing-kucing selalu berak merata-rata, sebenarnya bukan merata-rata, tapi depan bilik-bilik penghuni sebenarnya. Makcik yang bertugas kat bawah selalu nak cari gaduh ngan kami, bukan gaduh apa, bila F dan yang lain-lain nak cuci, mesti makcik tak bagi punya. Dorang yang akan sibuk-sibuk nak basuh ke apa kawasan bernajis itu. Oh, makcik~~

Duduk di tingkat 2 ni, tinggalkan banyak kenangan. Siapa sangka, bila orang tu dah tiada, barulah kita rasa kehilangan dan nak menghargai dorang. Kebanyakan kelas F adalah pukul 9, maka waktu nak keluar bilik je, mesti ternampak makcik tengah menyapu, tak pun tengah kutip sampah. Sambil itu, makcik akan tanya, ''Jam pukul berapa ya dik??'' Alahai, rindunya makcik~~ 


F paling anti dengan orang yang suka menyumbatkan sinki, sebab dorang ni F rasa sengaja buat macam tu, sebab tahu makcik akan bersihkan. Kepala hotak korang!! Haa, amek ko, makcik dah takde. Dah 4 hari sinki terbiar macam tu. Padanla dengan muka korang. Tapi, korang kepala nak menyusahkan orang, memang F harap sangat supaya kena balik kat korang. Kita ni hidup, tak elok nak susahkan orang, terutamanya makcik-makcik cleaners. Hape, korang ingat dorang ni maids korang ke???!!*bengang*

Syukur alhamdulillah sekali lagi, roomie dan F tak pernah buat macam tuh. Sebab fikir, makcik-makcik mesti penat gila kot, nak cover 1 level ni, ada 3 blok lagi. Makcik ada 2, 3 orang je, maka sebagai penghuni, kena ada common sense ye, kawan-kawan.



Selamat tinggal ye, makcik-makcik tersayang..biar pun makcik tak cakap goodbye kat saya, tapi tak pe, saya faham. Mesti saya terkedu kalau saya dapat berita tu face-to-face dengan makcik. Terima kasih kerana telah menjadikan kehidupan saya bersama makcik selama hampir setahun ni, mudah dan bersih. Saya sayang makcik. Dah takde lah orang agaknya nak tengok bekas polisterin yang saya conteng-conteng tu kan, makcik?? Dah takde bunyi renyuk plastik sampah pagi-pagi, sebagai ingatan kepada saya, ''Woi, dah pagi ni!! Bangunlah weyh!!'' Dan dah takde riuh, kecoh dan kepoh makcik-makcik macam dulu. Dan dah tak berpeluang tengok makcik jalan ramai-ramai lepas habis duty, sambil ada 2, 3 orang students menyelinap nak keluar sekali, sebab nak elak pakgad.

Oh, makcik~~~

Monday, February 1, 2010

Birth date to Love Life

I'm fooling around.




You'll Have 1 True Love







You don't just believe in love at first site - you've experienced it.

You develop crushes pretty easily, but keeping your interest is another matter!

You are very prone to love - hate relationships.



Number of Times You'll Have Your Heart Broken: 6



You are most compatible with people born on the 1st, 10th, 19th, and 28th of the month.