Saturday, January 23, 2010

Without Borders Contest [Part 1]

Saje suke2 join contest cik edriena ni, yang perlukan korang asah bakat terpendam bagai badak berendam, dalam edit-mengedit ni. Untuk maklumat lanjut, sila klik banner di bawah dan korang sangat2 lah berpeluang untuk dapat RM150. Weyh, duit tuh. Tak nak kerr??









Sebelum korang nak mengate F di atas kekurengan kecantekan gambar bawah ni, sila sedari bahawa F merupakan seorang yang illiterate lam bab photoshop. Ni pun gune basic knowledge of photoscape jek. Ok, moving on to the real part, this is it [dah macam MJ daa~~], edited pic from a VERY unskilled person who called herself, F.




Sekian..harap kasih diterima~~kui3



FImin berkata:
Ini namenye gambo tak sodar dirik. Join untuk suke2. Ade rezeki, adela tuh kat mane2.

3 comments:

Edriena Hazelina said...

thanx for joining us!
pasal part 2.
leh letak pe je gambo.
yang saye kire cerite disebalik gambo tu.
but, make sure gambo tu hari bersejarah untuk f.

gud luck!

f is fikah said...

u're most welcome sis!!!

biase2 je gambar tuh~~

cik zatil said...

all de beshhh sis! semoga berjaya menang share hadiah ea..hehehe