Thursday, January 28, 2010

Semakin Matang??

Tajuk di atas tiada kaitan antara yang berkait atau tidak dengan kaitnya dalam entri ini. Maaf, sudah terkonpius bukan??

Alhamdulillah, Nur Afiqah Mustafpa sudah tiada usia belasan lagi. Harapan cuma satu; seperti kata seorang teman, diharapkan pabila bertambahnya usia, semakin bertambah amal ibadat kepada-Nya. Insya-Allah~~

The first to wish was of course, came from my family members. Adik called as early as 10, because she's afraid she'd miss to be the first. Sweet~~Then, from my parents, with my mom's reminiscing the moments she had 20 years ago. I was freaking touched y'all.

My friends?? Ahha, ain't they the sweetest and craziest?? Celebrated in the simplest and most humble way, I really, really appreciate every effort you girls put up. Makan-makan megi Ruski tomyam je, yang mana sebelumnya, ditempek-tempek mukaku dengan bedak. Haha. Tak lupa sekali, main pemberita berkepala 3, macam Spontan.

Zaty
Wa
Shieda
Widad
Yana


Tuh tak masuk yang hantar sms dan tulis mesej kat my wall post. Later, I'll compile everything up. 




F berkata:

Kepada yang bawak blog jalan-jalan sambil tinggal komen bersepah-sepah dan main kenyit-kenyit mata kat nuff, serta yang sudi ikut blog 'gelong' ni, TERIMA KASIH. Bakal berbalas, nantikan saja terjahan F ya?!

8 comments:

[junoesque] a.k.a zuhaiza said...

wah~~

cik F kita dah 2o thn..hehe

Kyuubi_85 said...

hahaha... dah tua dah... :D
arap semakin tua semakin berjaya k.. :D

Everything Beautiful

f is fikah said...

zuhaiza;
hehe..
20 oh 20~~

f is fikah said...

kyuubi;
thanks~~
tua siket jaa~~
harap kamu pun berjaya jua..

lieya orange M.I. said...

...lepas ni kamu berpuluh-puluh jer...takde belas-belas...=)

cik EPAL said...

sila la terjah :D

f is fikah said...

lieya;
hahaha..
siyes macam menakutkan je bunyinye..hehe..

f is fikah said...

cik epal;
boleh saja daku menerjah kamu..muahaha