Sunday, January 31, 2010

Of MEDCY Family Day

1. MEDCY Family Day 2009/2010

Gempak bangat sih!! F sebenarnya kena pilih antara pasukan Merah atau Biru, tapi akhirnya memilih purple sebab Mira suruh cukupkan kuota Fear Factor geng purple ni. Lagipun, F tak ada daftar nama lagi untuk team mana-mana. Jadi, purple la menjadi pilihan.

Purple sangat gempak ok, sebab games memang jauh lagi nak start, kami dah buat war cry 'Go, Fight, Win, Purple!!' segala. Memang sangat havoc. Muahahaha.

Main dodgeball, sangatlah beginner level F ni. Bola beracun yang basic tuh, tahu la sikit-sikit. Dodgeball is almost the same. Cuma dua-dua pihak akan sama-sama serang, yang duduk bertentangan antara satu sama lain.


2. Photos.

Sorry, couldn't afford to take more. After one game, I gave up to snap any pics,sebab dok menyibukkan diri nak buat cheers semua. Dodgeball tuh, baru first game, tapi dah malas nak ambil gambar. Nantilah ek, kita tunggu si Sharaf upload picas kat Fesbuk atau kat blog. And just found out, he got Flickr.

Mari tengok gambar-gambar yang sempat F snap, yang tak seberapa nak pro. Edit je lebih, yang tahap beginner.





 
Muka F yang sangat buruk rupanya,
sehingga terpaksa dicensored.
Ini Krie punya kerjalah ni.
Suka-suki je nak mengena orang.

  
Ini baru nampak ok sikit.
Sikit jelah.
Sila sound F yang suka buat 'peace'
or V sign tu, dengan tangan terbengkok segala.

  
Budak-budak 'beauty with a brain'.
Hehehe~~
Bijak-bijak kot..

  
Committees tengah sound-check
Awal pagi lagi ni..


  
Yang oren; dah berpunya
Yang bertudung hitam; kurang pasti.
Yang pasti F yang single-mingle..
[wohohoho]


  
Sila abaikan manusia ini~~


  
Atiqah~~
Suka je dia.
Sebab boleh usha...tuuutt


  
Farisham, terbaiklah!!
Kapten rumah purple.


  
Bincang strategi konon.
Games pun tak start lagi.


  
Kasut cun = kasut F


  
Rasanya, ini team biru.
Hmmm..
ke merah??


  
Sempat berkipas-kipas susah mati,
sebelum nak kena main dodgeball.
I thought I saw someone..
Nah, perhaps I was just hallucinating..


  
Baju oren itu siapa haa??



  
Kim..
sedang bersedia nak buat rejaman maut punya.


  
Geng biru.
Merangkap my Physics 2 classmates.
Dorang yang sangat cool dan sengal.
Bersantai nampak cik kak??


 
Strategi 1 & 2,
yang last-last tak berapa nak menjadi.

3. Apology.

My sincere apology goes for this one guy [if and only if he knows it's him], sebab F buat sign L right on my head to him, while accompanied by "Losers!!" by my comrades. Sorry, because, that's so not me. So, were my friends. We're just having fun, and most probably, kami mungkin dah melampaui batas sikit pada masa itu.



Showing that kind of attitude, towards someone who had just walked away after losing a game, was [and still is] unacceptable. F tak sedar tadi wooh. Gah~~ Why do I feel this guilty haa?? ['kalo dah salah tu, memang salah lah F oit!!']


4. Purple conquered!!



Purple was named as overall winner of the day. Walaupun kami sangatlah kekurangan brothers, tapi brothers yang sedia ada, memang gempaklah. Yang main pun, muka sama je. Nampak sangat ketamakan di situ. Muahaha~~




5. Committees.


No compaints!! Like seriously..bukan nak jadi biased ke apa sebab dorang geng-geng MEDCY, tapi memang sangat puas hati dengan layanan dorang. Tengok muka sorang-sorang yang memang sabar tahap petala kelapan layan kerenah pemain-pemain. Sangat fleksible, and I guessed that's why I enjoyed the day very much. Memang sure ingat sampai mati ni. Korang memang mantap la!! Terbaik!!


6. Participants.


Enjoying ourselves to the max. Well, for the second year students, especially those who are graduating this semester, itulah saat terakhir kita dapat enjoy sakan. In a couple of weeks, finals are coming. That scares me a little bit. Dah tak ada masa lain nak enjoy dengan korang. All teams sangat gempak dan gamat dan riuh. THANKS!! Even first year and second year buddies, got along damn well. F siap dengar sorang budak ni cakap, ''Respekla korang sporting cam ni!!''. Siyes bangga sikit. Kuang..kuang..kuang..





MySpace Thanks Thank You Graphics from SuperPimper.com

MySpace Thanks Thank You Graphics


Kredit : GoogleImages


Sekian sahaja berita untuk hari ini.

1 comment:

Sarah Kushairi said...

wow, kitorang sangat cool and sengal?
Now that's a compliment! XD