Saturday, January 16, 2010

Jalan-jalan di Bukit Cerakah

Annyeong, yoorobun!! [Hai, semua!!]

Ececece. Macam kelakar cakap hai kat semua. Sebenarnya, dah tak larat sangat nak letak entri baru, tapi gagahkan diri jugak, sebab, kalau main tangguh-tangguh, memang tak terbuatlah jawabnya. 




 


 


 


 


 


 


 


 


 















 


 

 


 


 


 


 


 






 


 


 


 


 


 


 

FImin berkata:
Edit dan kapsyen, nak tangguh dulu..
Tak larat sangat dah ni..
Tidur duluuuu..

6 comments:

LUKISAN PENA said...

wah..best2 tq sbb upload banyak gambar bukit cerakah.teringat balik kenangan masa study kat shah alam...enjoy giler dgn member2...lepas habis test..

at-toriQ said...

girl!

best kan tempat tue?
g nga jura ritu..

tc dear=)

f is fikah said...

win: best3..
ni second time gi..
owes t'pergi time winter..
naseb badanla..
sebab trip ni fully sponsored..
cheeewaa..
macela mahal sangat..hehe..

tau win g nge jura..
tengok pics sumo..
waahh..
comey2 jek..hehe..

tc too dear..

f is fikah said...

lukisanpena:

terima kasih sebab sudi singgah..
pergi situ pun sebab ni dah last sem kami..
nanti dah kena pergi kuantan pulak, insya-Allah..
jadi ini je lah yang mampu kami buat untuk ade kenangan dari selangor ni..
haritu pergi 2,3 orang je..
tapi bila ramai2 ni, perasaan lagi best..

cik zatil said...

fikah amboi sonoknye jalan-jalan di sana..

nak ikot..hehehehe.. macam besh je kan.. cik zatil tak penah pg sane pon..sedey3..

ermm..dah lame tak lawat cik fikah neh..i'm bizi laa dear..

btw, nnt cik zatil kawen fikah wajib dtg ea! hehehehehe...

f is fikah said...

memang best cik zatil..
tambah lak ngan kawan2..
merewang sakan la kami..haha

f tau cik zatil bz..
bile harinya??
xsabor nak gi..hehe