Sunday, January 31, 2010

Hebat Sangat ke Kamu Menaip???

Sebelum F terkinja-kinja di atas padang kejap lagi [konon-konon nak main Fear Factor kat MEDCY Family Day], maka terimalah ujian sakti untuk korang. Muahahaha. F dah cuba, tapi buruk sangat keputusannya. Malulah nak letak sini. Kiranya, untuk personal info je lah. Almaklumlah, menaip dalam keadaan yang terang tak terang, gelap tak gelap, maka tak eloklah dipaparkan keputusan F yang tak seberapa nak cemerlang itu. Muahaha. NAH!! Terimalah....







Dah cuba tuh, sound la F kat komen box ok?? Dan jangan lupa, letakkan keputusan A+ [atau apa-apa pun] di entri anda. Boleh buat tunjuk-tunjuk kat sape-sape yang datang jenguk blog kamu.

Kredit : Julia






Sebenarnya, rindu sangat nak buat FImin berkata / says segala tu. Tapi, apabila

1. terhumming lagu DBSK;
2. tersebut nama Min;
3. ternampak nama Min;
4. tertengok gambar Min

buat F sangat-sangat sedih dan marah. Kepada....diri sendiri. Itulah kan, orang dah kata, sayang dan benci, kena berpada-pada. Akibatnya, I'm afraid to say that, I hate him as much as I love him. Gah~~Hate is such a strong word, y'all. Can I say 'dislike'??

Harap-harap, hari ni, dapat baca entri inche Zack yang lawak biol lagi. Supaya bisa senyum dan gelak guling-guling, untuk lupakan benda yang sedih. Haa..emo sudah di situ..

No comments: