Tuesday, January 19, 2010

Belang Oh Belang

UPDATED!!
Ada group kat Fesbuk, ditubuhkan pagi tadi kalo tak silaplar. F letak link je, TAPI tak bermakna F galak atau larang anda sertai. Masing2 dah besar anak gajah, boleh pikir baik buruk & betul salah. Fikir sebelum bertindak. Itu je pesan F. F tak sertai, sebab malas, nanti lagi serabut. BTW, siyes tatau Belang tak lulus,sebab tengok ramai pakai sepesen. Dan siyes jugak F dah tadak kasut laen *buat muka toya*. Hehe. Ade orang nak sponsor ke?? Gula bapak ker??!!



_________________________________________________________



Pagi tadi, ada Ops Kemas. Tengah syok2 diskas lab result, tiba2 F ternampak muka principal kami. F dah bajet dah, ni mesti nak kena spotcheck. Cek segala la yang dipakai.

Tudung : OK!
Kad matrik : Bawak!
Stokin : Pakai!
Anak tudung : Siap!

Sekali, jeng..jeng..jeng..tercetus perbualan dengan pemeriksa, tapi bukan principal la.

Yang Berkenaan[YB] : Tuh kasut awak kaler ape??

F [dengan muka blur] : Hah??!!

YB : Sepatutnya kena pakai kasut dark kaler neh.

F [masih lagi blur] : ????


Siyes F blur gile. Sebab memang tak bajet, si Belang nak kena. Aduhai, si Belang ni. Harituh, dah bagi kaw2 kat kaki F sampai takleh nak jalan. Tadi, dicurigai pulak. Nak tak nak, nama pun kena ambil, skali ngan nama fellow lak tuh. Memang cuak ar. Tapi dah malas nak pikir da. Biaq pi la nak jadi apa pun.


Aduhai si Belang~~




FImin berkata:
Lepas balik dinner, terus terkam [base opah F, dengan kata lain menerjah] AMF, sebab nak tengok abang2 ensem In-Team. Sekali Saujana pun ada wa cakap lu. Pi tak sempat nak amek gambar ngan Saujana, dorang dah blah. Ngan Inteam je la. Hapdet2 dinner dan In-Team, tangguh lu ek. Keje banyak ni.

2 comments:

Ery Farieha said...

kat matrik ke ni? huu.

f is fikah said...

ery:
matrik as if asasi..hehe