Sunday, December 27, 2009

Year-End-Sale 2009

UPDATED WITH PICS!![07012010]


Sila layan diri tengok gambar2 di bawah ini ok?!


Dekat Johnny's
[yang pemes ngan steamboat tuh]




 


 


 


 


 


 


 


 


 


 




Saya berjanji tak akan belanja mewah2 lagi.


Hehe. Tak adalah nak kata sampai tahap mewah. Cuma beli sepasang 'flat shoes' yang harganya RM 39.90,  double-functioned, untuk pergi kelas ataupun keluar jalan2. Dan juga sepasang track pants jenama Forest, sold at RM 24.90. Beli semua ni, kat Berjaya Times Square tadi. Nanti nak cerita lagi. Sebab sekarang dah mengantuk yang amat ni. Jangan lupa maafkan F sebelum anda tidur ya, sebab F amat pasti yang F akan maafkan semua. Tiba2 jadi baik pulak. Huhu.



FImin berkata:
Perasan atau tidak, F dah banyak sangat tabur janji2 manis ibarat bertanam tebu di pinggir bibir [cheh~~tiba2 keluar peribahasa BM segala], tapi tak tunaikan kan?? Ampun ya..sebab aralnya banyak sangat. Asyik melintang saje.

4 comments:

Madhiah said...

salam! kak pikah! now yah pn bru nk stat blogging. hehe

do have a visit ya!

madhiahghazali.blogspot.com

Eyriqazz said...

f = fiqah ke?

Great Teacher Onizuka

afiqah said...

madhiah:
thanx for stopping by, dear..
oh, bru wt blog??
so, welcome to blogging world!!
haha..
it's fun yet risky..haha

afiqah said...

eyriqazz:

yup..yup..yup..
f for fiqah, fikah