Monday, December 7, 2009

Tarikh Penting 14 Disember 2009

Tanggal 14 Disember 2009, akan genap 2 tahun sejak F bersama F's Rules. Dulu, masa ulang tahun yang pertama, F tak sambut sebab masa tu, kalau tak silap, blog ni masih lagi dalam proses pengeditan dan baru di'public'kan. Kesian betul blog ni kan?? Dahla tak sambut entri ke-100, ke-200 pun tak, boleh pulak terlepas nak sambut ulang tahun kami.

Maafla, sayang, F masa tu sangat2lah mentah dalam dunia blog. Sebab masa tu, hanya jalan2 kat blog2 orang tanpa tinggalkan jejak dan sangatlah malas nak buat apa2 usaha nak groomkan sayang.

Jangan marah, ya. Tak baik merajuk2 ni. Malu orang tengok tu.

Insya-Allah, F sekarang dalam usaha nak grooming F's Rules menjelang tarikh penting itu. Tengah perah otak dengan rumet, nak tukar itula, inila.

Memandangkan ulang tahun F's Rules jatuh pada waktu F tengah cuti pertengahan semester, bolehla nak spend masa special dengan sayang F ni.

Okla, maaf sebab buang masa korang, cerita benda ni.

Daaa~~~

Selamat tidur..





FImin berkata:
Susahnya nak buat karangan omputih.
Vocabs semua dah lari.
Grammar tunggang terbalik.


Punyalah menaip dengan letak inche Acer atas lantai..
Sampai nak patah tengkuk F ni.

No comments: