Saturday, November 14, 2009

Makan-makan

Hari ini hari Sabtu. Hujung minggu. Sepatutnya, kami berdua, F dan Zaty memerap saja kat bilik, sebab minggu lepas, baru je keluar. Takkanlah nak keluar lagi. Lagi pun, kalau nak keluar sekali pun, kami boleh je gi One Utama, sebab ade FLY FM Birthday Bash, kate kawan2. Dengarnya, ramai kawan2 gi OU, nak jumpa artis2 indie sume. Tapi macam biaselar, kami berdua suka buat bende lain dari yang lain. Kami pergi Mid Valley Megamall lagi minggu ni. Alasan?? ''Lapar. Jom makan Kenny Rogers!!''. Sebab semalam F cek laman web KRR, dah terliur gile2, make gi lah MV lagi minggu ni.

Dan kami memang makan besar. Gambar2 makanan. [Sayang sekali, sebab kami berdua same2 malas nak ambik gambar masing2, maka tak dela gambar 2 orang budak yang sangat kuat makan sampai tak engat dunia. Padahal, dua2 dah ayu kot, pakai baju kurung gitu. Mase jadik budak baek nila, pak gad 'kesayangan' tak bertugas pulak.]


Kenny Rogers Roasters,
Lower Ground,
Mid Valley Megamall.




Quarter Original Chicken
3 Side dishes:
Potato salad
Coleslaw
Mashed potato with gravy
1 Vanilla Muffin
Rm 15.90




Quarter Original Chicken
3 Side dishes:
Aromatic Rice
Coleslaw
Mashed potato with gravy
1 Chocolate Muffin
RM15.90






The muffins.
Vanilla and Chocolate.





Versi bungkus.
Tak larat nak habiskan kat KRR.




The all-time favourite,
none other than
The Seasons Iced Lemon Tea.
[It got few lemon slices in the drink..yum..yum..]
RM 5.00









Niko-niko Kitchen,
depan La Boheme,
Lower Ground,
Mid Valley Megamall.


Chicken Terikyaki Don
[Nasi pulut, ayam masak kicap, kacang panjang dan lobak merah goreng, tauhu goreng]
RM 7.90








Chicken Teriyaki Don
[Zaty punya sama macam F, ada sosej, bukan tauhu].
RM 7.90













Sisters' Crispy Popiah.
[1 - RM3.00, 2 -RM5.50, dekat SOGO lagi murah ok?!
Tapi, kempunan punya pasal.]









La Boheme.
[Ikut arah jam dari atas. Tat telur, Cheese Stick, Cheese Twist dan Spicy Chicken Floss
= untuk sarapan pagi esok kerana dikhuatiri kafe ZC masih belum dibuka pada esoknya]













FImin:
Sekarang, tengah berusaha nak habiskan popiah kesukaan F. 1 jam, 1 potong.
Haisyh~~

2 comments:

Hanida Lavida said...

sedap!!!!!!
lapar!!

afiqah said...

haha..
welcome to the club, my dear!!
kata laluan anda tepat sekali..LOL