Wednesday, November 18, 2009

Happy 19th Birthday, J!!

Okeyh. Hari ni bufdaey Syajaratuddur Abdul Halim. Merangkap ex klasmet English level 5, peneman exempted comp di Sem.3 dolu, geng masuk kelas BTQ waktu Sem.3 gak lepas kami same2 wat muke sedeyh merayu kat ustazah, yang kami nak masuk kelas gak.LOL. Geng aku wat tukar2 grup subjek. Ex-rumet Wa n Shieda, skang ni jadik rumet Sol plak.

Selamat ulang tahun, ya sayangku J. Chewaah. Ayat tak leh blah.

Jadi, semalam, kami, geng masuk air - F, Wa, Zaty, Shieda, Yana, Widad dan Sol wat kejutan hari jadi yang brape terkejut dan tak brape jadi. Petang sebelum kejadian, F dan Wa [yang dua2 pose], meredah hujan, demi ke kedai aci kat kawasan pasar malam Seksyen 17 ni, pi carik es krem tok sambut pada malam tadi. Dapatla eskrem butterscotch, kaler hijau+kuning+ungu jenama Nestle, yang hargenye RM5.99.

Mule2, engat nak gi Cold Storage kat Jaya One nuh, tapi memandangkan hujan dan F gerun sket nak lintas2 jalan sebelum ke Jaya One tuh, maka kami cuba nasibla pergi kedai aci tu gak. Jikalau takde, memang sah2 la nak kne redah gak gi Cold Storage tuh.

Sebelum pulang, sempatla F dan Wa membeli sakan makanan kat pasar malam tuh. Nasi goreng ayam, taufufa, eskrem goreng dan gorengan yang bercucuk-cucuk itu. Pergh, terbaek la!!

Maaf, entri patut pasal ulang tahun J, tapi dah terlalut ngan cite kami lak.

Adelah gambar2 semalam yang sempat diambil sebelum eskrem itu habis dilantak.

Oh, maaf ya, takde gambar kami yang cun2 ni. Paham2 la. Kat dalam bilik kot. Gile ape nak snap kan..


Eskrem butterscotch yang dah mencair
akibat F yang terlalu eksaited,
terambil awal dari peti sejuk kat kiosk.



Quote Shieda:
Air oren yang 'tajam'



Adiah bufdaey J,
choc cheese cake.
Bukan dari geng kami.





No comments: