Tuesday, November 24, 2009

F will be in HIATUS for the time being

Hey all!!!

Macam ada orang je baca blog ni. Huhu. To those who do follow me, tak tahu nak cakap terima kasih macam mana sebab sudi ikut perkembangan yang merapu.

Ok, lama tak ada update kan?? Options on my new post, dah buat bengong, so, no edits except for the font. I don't know if this happens to others too. Tapi benda ni dah buat F sangat fed-up nak update.

Jadi, cuma nak bagitau sumer, F akan balik rumah Khamis malam dengan bas PERDANA, anak2 Kelantan punya society. Kiranya, sampai pagi raya la. Huhu. Sedih sikit la.

Dan F juga takkan ada updates buat sementara waktu sebab sibuk pagi ke malam. Dengan kelas siang, ditambah lagi kelas ganti pada waktu malam, ada projek nak kena siapkan, EAP yang asyik menyeru nama F tiap2 saat sampai gerun jadinya.

Ok, maaf. Dah sangat merapu ni.

F dah stuck n blurr gile tak tau nak tulis ape.

Insya-Allah, masa raye, ade update kot, kalau tak terkejar-kejar.

Sebab hari raya pertama, ade buat Qurban.

Hari kedua, buat kenduri sikit, ajak kawan2 sume.

Hari ketiga, Ahad, malam tu dah nak balik.

Ok.

Tu je.

Terima kaseh gak pada yang sudi klik2 my nuffs, tapi maaf sangat2, tak bleh nak balas balek tolong klik nuffs korang, sebab takde mase cukup.

Ok eh.

F kena chaw lu.

Nak pegi p.malam sek.17, sblom pegi kelas kimia malam ni kul 8.


FImin berkate:

Ade F bagitau elaun dah masuk Jumaat lepas?? Yuhhuuuu!!!





No comments: