Wednesday, November 25, 2009

Balik Kampung, woo!!

Okeyh, entri terakhir hari tuh, F cakap tak dak update sampai raye kan?? Sebenarnya, dah tak tahan gian ni, tu yang ade jugak entri. Tak boleh lamer2, tumpang lappy orang yang dah nak balek malam ni aka rumetku aka macik ZATY ok?? Tak leh blah laptop F tuh nak wat hal mase syok2 gini.

Ramai orang dah berduyun-duyun balek?? *dengan nada jeles* Ai tak jeles okeyh?? Sangatla tak jeles especially to macik tu yang dah tak sabar2 nak balek Kulim nuh..

Oh, mesti curious kan, knaper F tak reti2 make my own way to my home sweet home?? Sebab adelar manusia itu yang sangatlah BAEK punya jual ikan, mentang2 die ade kuase tertinggi persatuan, maka dia request trip to Kelantan pada hari Khamis, just because that person got classes tomorrow. Oh, kamu sangatla JUAL IKAN. Nak jual ikan, sila ke pasar ya, inche.

Esok, Khamis, satu hari free gilak, tarak ada idea nak wat ape. Ingat nak blah gi MV ja, tengok New Moon ka, coz ade teman F cakap, cite tuh kuar esok.

Wa, Yana n Widad ajak gi Jalan TAR. F pun rase nak pegi, sebab ingat nak cari kain tok mama tersayang, bufdaey dia Sabtu lepas. Nantilah, konpem balek ngan dorang. Oh, takleh wat special post for my momma sebab ader masalah ngan either Mozilla or Blogger or my Acer. Bukan blogger kot, sebab macik Zaty punye ok ja.

Tengokla camna.

F dan kawan2, termasuk Wa n Yana balek ngan bas pada malam esok, pukul 9, insya-Allah. Doakan kami selamat pulang, selamat sampai pada pagi raya. Haru..haru..

Oh, sebab takde selera nak makan pape kat Kafe ZC ni, maka, tadi bukak poser ngan McD Big 'n Tasty McValue Meal ngan budak2 ni -macik Zaty, aunty Wa n ahjumma Shieda. Kah3. Jangan mare haa kena panggil macik2, wahai macik2 tercayam..




FImin berkata:
Pada seseorang itu yang hanya F usha dari jauh,
just wanna say,
'Have a safe journey, yeah!!'

[baru tau,
orang tuh balek malam ni.
awal dari F lak tus.
jeles..jeles..]

Dun worry,
F setia ngan my MIN sayang lagi ok??!

No comments: