Wednesday, December 24, 2008

kisah kesibukanku yg t'lampau

f amat2 lah sibuk semenjak kebelakangan ini. f kadang2 rasa nak nanges yg t'amat sgt sebab f t'lalu stres n tensen. f mmg xde mase tok blo or fs or fb sebab f ingat kan nk devote my life towards study je buat mase neyh. f penat sgt2. kdg2, ade je org yg xphm betapa f neyh sgt sibuk aka bz, tp maseh nk soh f wt tuh dan neyh.

f penat sgt2.
f letih sgt2.

f dh xtw nk cr mane lg ruang at least for me to breathe. knape ble f dh said 'NO' n explain f sgt bz, but there were sum ppl yg xreti2 nk phm??

f keliru sgt2.

seriously, f blaja dr rmai org to say 'NO', but pe gne nye kalo org xnk phm??

f buntu sgt2.

Ya Allah, tolonglah aku. aku xde tmpt laen lg nk b'gantung melainkan pd Engkau, Ya Allah..

tolonglah aku...

No comments: